PERSOONLIJKE ZORG IS WAARDEVOL,
UW PRIVACY OOK 
WIJ GAAN ER ZORGVULDIG MEE OM

 

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) beschermt de privacy van personen door regels te stellen aan het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens. De AVG vervangt vanaf 25 mei 2018 de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om te voldoen aan deze AVG-wetgeving. Wij zorgen er voor dat uw persoonlijke gegevens zorgvuldig worden behandeld en goed worden beschermd. Wij verzamelen en verwerken alleen persoonsgegevens voor een noodzakelijk doel of doeleinden. Deze persoonsgegevens worden niet langer dan nodig bewaard.

Hiernaast vindt u o.a. het privacyreglement, de zorg- en dienstverleningsovereenkomst, de Algemene Voorwaarden en de disclaimer.
 

Meldpunt Datalekken


Er is sprake van een datalek als er bij een beveiligingsincident persoonsgegevens verloren zijn gegaan, of als onrechtmatige verwerking van de persoonsgegevens niet redelijkerwijs uitgesloten kan worden. Onder een datalek valt dus niet alleen het vrijkomen (lekken) van persoonsgegevens, maar ook vernietiging daarvan en andere vormen van onrechtmatige verwerking.
Mocht u een datalek ontdekken, dan kunt u dat binnen 72 uur melden aan Stichting Pro Senectute via onderstaande gegevens. 

Meldpunt Datalekken Pro Senectute
Cronenburg 75
1081 GM Amsterdam
T 020 540 01 50
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

 

Download this file (Privacyverklaring Pro Senectute.pdf)Privacy Verklaring
Download
Download this file (disclaimer.pdf)Disclaimer
Download
Download this file (Zorg- en dienstverleningsovereenkomst en Algemene Voorwaarden.pdf)Zorg- en dienstverleningsovereenkomst en Algemene Voorwaarden
Download

In deze functie blijft het de grootste uitdaging onze bewoners elke dag weer een mooie dag te bezorgen en daar zal ik me met hart en ziel voor inzetten. We zullen de komende jaren blijven bouwen op wat er in gang is gezet en meer en meer investeren in digitalisering.

Rein Souwerbren
Lid Raad van Bestuur