Op onze woonlocaties komen af en toe appartementen vrij. Op deze pagina vindt u een actueel overzicht van de locaties waar op dit moment een of meerdere appartementen beschikbaar zijn. Wilt u een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom!

 

Oranjepark - Soest

Oranjepark ligt in een prachtig groene omgeving tussen Soest en Baarn, schuin tegenover Paleis Soestdijk. In de parktuin kunt u fijn wandelen. Het winkelcentrum van Soest is dichtbij, net als het theater ‘Artichock’. Als u geen of een lichte zorgvraag heeft, tot indicatie zorgzwaartepakket (zzp) 3, kunt u in Oranjepark een appartement huren.

Meteen een afspraak maken, mail naar:

 

Tusselerstaete - Lochem

Tusselerstaete ligt in een groene omgeving dichtbij het oude centrum van Lochem. In een Staete-woning woont u zelfstandig. Alle bewoners nemen een vast woon- en welzijnspakket af met daarin onder meer vier warme maaltijden per week en diverse culturele en recreatieve activiteiten. U komt voor een Staete-woning in aanmerking als u of uw partner een indicatie heeft voor zorg op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), Zorgverzekeringswet (Zvw) of Wet langdurige zorg (Wlz).

Meteen een afspraak maken, mail naar:

 

Waalsdorp - Den Haag

Waalsdorp ligt in de groene omgeving van Benoordenhout in Den Haag op loopafstand van winkelcentrum Willem Royaardsplein en landgoed Clingendael. U woont in Waalsdorp zelfstandig. Als u geen of een lichte zorgvraag heeft, kunt u in Waalsdorp een appartement huren.

Meteen een afspraak maken, mail naar:

 

Wildstaete - Bloemendaal

- Geen appartementen meer vrij - Wildstaete bestaat uit 49 service-appartementen waar senioren zelfstandig wonen. Het strand is dichtbij, evenals het centrum van Bloemendaal met winkels, restaurants en sfeervolle terrasjes. Voor Wildstaete hoeft u geen zorgindicatie te hebben; hier staat wonen centraal.

Meteen een afspraak maken, mail naar:

 

Zuidkwartier- Amsterdam

Woonlocatie Zuidkwartier ligt in het Olympisch Kwartier in Amsterdam-Zuid, tussen het Vondelpark en de Zuidas en dichtbij het centrum en uitvalswegen. In Zuidkwartier woont u zelfstandig.

Meteen een afspraak maken, mail naar: