Op 30 oktober is het zo ver: dan worden onze nieuwbouwlocaties in Bloemendaal opgeleverd. Wildstaete bestaat uit 49 service-appartementen waar senioren zelfstandig wonen. In de aangrenzende vleugel bevindt zich onze zorglocatie Wildhoef, waar 66 mensen komen te wonen. Vanaf eind november zullen de eerste bewoners hun nieuwe woning betrekken.

Bijzondere architectuur in een prachtige omgeving

Wildstaete en Wildhoef zijn gevestigd in een gebouw met een bijzondere architectuur, waarin zoveel mogelijk interactie is gecreëerd met de prachtige natuur rondom. In dit interview leest u hoe architect Ernst René van Tatenhove gekomen is tot dit ontwerp, en hoe het gebouw niet alleen aansluit bij de omgeving maar ook bij de bewoners.

wildhoef perspectief entree terrein

wildhoef2

wildhoef1

gebouw wildstaete

Als het onze tijd is om ons huis in het groen te verlaten, is het fijn te weten dat Pro Senectute een plek heeft waar we met gelijkgestemden kunnen wonen. Een plek waar we ons thuis kunnen voelen en waar waarden zoals saamhorigheid, contact en steun de basis vormen voor het ontmoeten en samen leven. Wij zullen ons als Vriend van Pro Senectute daarvoor inzetten.

De heer en mevr. Dudok van Heel-De Goede
Vrienden Vereniging Pro Senectute