Waalsdorp ligt in de groene omgeving van Benoordenhout in Den Haag op loopafstand van winkelcentrum Willem Royaardsplein en landgoed Clingendael.

Voor wie?

U woont in Waalsdorp zelfstandig. U kunt een appartement huren als u geen of een lichte zorgvraag heeft, tot indicatie zorgzwaartepakket (zzp) 4.

De appartementen

Waalsdorp bestaat uit een aantal woontorens met in totaal 113 huurappartementen. De appartementen zijn verdeeld over 6 woonlagen. Er zijn 2- en 3-kamerappartementen variërend van 84 m2 tot 115 m2. Alle appartementen hebben een ruime hal met toilet, één of twee slaapkamers, een ruime badkamer met douche en toilet, een semi-open keuken en een woon-zitkamer. Daarnaast hebben de appartementen 24-uurszorgalarmering, een rookmelder en een videoscherm met intercom. De 2-kamerappartementen hebben een loggia en de 3-kamerappartementen hebben een balkon. Elke bewoner heeft een eigen berging in de kelder en een parkeerplaats op het terrein.

Diensten en faciliteiten

Op de begane grond van Waalsdorp is de lounge en de receptie, een winkeltje, het restaurant met terras en de fitnessruimte, de kapsalon, de schoonheidssalon, de bibliotheek en een multifunctionele ruimte. Met ingang van 1 januari 2021 worden onze faciliteiten uitgebreid met een pedicureruimte.

Zorg

In Waalsdorp is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig voor thuiszorg. Daarnaast beschikt Waalsdorp over een 24-uurs zorgalarmeringssysteem met zorgopvolging in noodgevallen.

Indicatie van de kosten

Kale huurprijs, afhankelijk van de grootte en ligging van het appartement: € 1.412,02 - €1.996,12 per maand.
Voorschot servicekosten: € 270 per maand
Voorschot verwarming: € 70 - € 90 per maand
Voorschot electra per maand: € 15 per maand
Zorg- en dienstverleningskosten: € 120 per maand

 Bewonersraad

 Mw. M.A.C. van Bouwdijk Bastiaanse-van Nispen tot Sevenaer (voorzitter)

 Mw. E. Elzinga-Duynstee (vice-voorzitter)

 Dhr. J. van Beuzekom (secretaris)

 Mw. A.L. Zanen-Sollewijn Gelpke

 Mw. G. Rogmans-Jongbloed

 Dhr. P.A. Smeenk

 Dhr. A.J.P.F. Lombarts

Beschikbaarheid

Er zijn op dit moment geen appartementen vrij.

Mijn man werd in 2007 getroffen door een progressieve vorm van Parkinson. Na mijn heupoperatie besloten we naar Oranjestein te verhuizen. Helaas overleed mijn man al snel. Dit lichte hoekappartement heeft een heerlijk terras met uitzicht op de tuin, waarin ik dagelijks drie rondjes loop. Ik doe mee met yoga-les, fiets op de hometrainer en lees iedere dag twee kranten. Genoeg vitaliteit voor lichaam en geest dus.

Mevrouw Beintema
Bewoner Oranjestein, Doorn