Oranjepark ligt in een prachtig groene omgeving tussen Soest en Baarn, schuin tegenover Paleis Soestdijk. In de parktuin en het Colenso-park is het goed toeven en wandelen. Het winkelcentrum van Soest is dichtbij, net als het theater ‘Artichock’.

 

Voor wie?

In Oranjepark woont u zelfstandig, maar het is prettig om te weten dat u gebruik kunt maken van de zorg- en dienstverlening van Pro Senectute. Als u geen of een lichte zorgvraag heeft, tot indicatie zorgzwaartepakket (zzp) 3, kunt u in Oranjepark een appartement huren.

Appartementen

Oranjepark bestaat uit 69 huurappartementen verdeeld over zes woonlagen. Er zijn twee- en driekamerappartementen variërend van 80 m2 tot 130 m2. Alle appartementen zijn drempelloos en beschikken over een 24-uurszorgalarmering, een videoscherm met intercom, een moderne badkamer en open keuken. De appartementen op de begane grond hebben een eigen terras en de overige appartementen hebben een inpandig balkon. U kunt een garagebox huren in de parkeergarage.

Zorg

Met een zorgabonnement heeft u 24-uurszorgalarmering (in geval van nood) met zorgopvolging door thuiszorgorganisatie Silverein. Op basis van uw zorgbehoefte en indicatie leveren de thuiszorgmedewerkers zorg.

 

Diensten en faciliteiten

Oranjepark heeft een eigen restaurant, koffiecorner en receptie. Daarnaast kunt u gebruikmaken van diverse faciliteiten en diensten zoals:

  • Verhuur van de lounge of het restaurant voor groepen.
  • Catering voor kleine of grote groepen.
  • Klushulp.
  • Hulp bij computergebruik zoals het installeren of instructie.
  • Bemiddeling of advies op diverse terreinen zoals administrateur/ belastingadviseur, binnenhuisarchitect, schilder, stoffeerder of verhuizer.

Indicatie van de kosten, per 1 januari 2023

Kale huurprijs: € 1.522- € 2.327,- per maand voor reguliere twee- en driekamerappartementen.
Voorschot servicekosten: € 486 per maand
Voorschot energiekosten: € 135 -  € 195, afhankelijk van de grootte van het appartement per maand
Voorschot alarmeringskosten: € 49,50 per maand

Optioneel:
Carport € 27 per maand
Garage € 108 per maand

Beschikbaarheid

Binnen Oranjepark wordt gewerkt met een wachtlijst voor de appartementen. Wilt u meer informatie of een keertje komen kijken?

Stuurt u ons een e-mail via .