Oranjepark ligt in een prachtig groene omgeving tussen Soest en Baarn, schuin tegenover Paleis Soestdijk. In de parktuin en het Colenso-park is het goed toeven en wandelen. Het winkelcentrum van Soest is dichtbij, net als het theater ‘Artichock’.

Voor wie?

In Oranjepark woont u zelfstandig, maar het is prettig om te weten dat u gebruik kunt maken van de zorg- en dienstverlening van Pro Senectute. Als u geen of een lichte zorgvraag heeft, tot indicatie zorgzwaartepakket (zzp) 3, kunt u in Oranjepark een appartement huren.

Appartementen

Oranjepark bestaat uit 69 huurappartementen verdeeld over zes woonlagen. Er zijn 2- en 3-kamerappartementen variërend van 80 m2 tot 130 m2. Alle appartementen zijn drempelloos en beschikken over een 24-uurszorgalarmering, een videoscherm met intercom, een moderne badkamer en open keuken. Appartementen op de begane grond hebben een eigen terras en de overige appartementen hebben een inpandig balkon. Als u wilt kunt u een garagebox huren in de parkeergarage.

Zorg

Met een zorgabonnement heeft u 24-uurszorgalarmering (in geval van nood) met zorgopvolging door thuiszorgorganisatie Lyvore. Op basis van uw zorgbehoefte en indicatie leveren de thuiszorgmedewerkers zorg.

Diensten en faciliteiten

Oranjepark heeft een eigen restaurant, koffiecorner en receptie. Daarnaast kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten en diensten zoals:

  • Verhuur van de lounge of het restaurant voor groepen.
  • Catering voor kleine of grote groepen.
  • Klushulp.
  • Hulp bij computergebruik zoals het installeren of instructie.
  • Bemiddeling of advies op diverse terreinen zoals administrateur/ belastingadviseur, binnenhuisarchitect, schilder, stoffeerder of verhuizer.

Indicatie van de kosten

Kale huurprijs: € 1.276,24 - € 2.385,06 per maand.
Voorschot servicekosten: € 330 per maand
Voorschot energiekosten: € 70 per maand
voorschot zorg-dienstverleningskosten: € 45,45 per maand

Optioneel:
Carport € 26,40 per maand
Garage € 106,45 per maand

 

 Bewonersraad Oranjepark

 Dhr. S. Haisma, voorzitter

 Mw. E. van der Tuin

 Mw. M. Jeekel

 Dhr. F. Kothe

 E-mail:

 

Beschikbaarheid

Er zijn op dit moment geen appartementen vrij. Wilt u op de wachtlijst? Stuurt u ons een bericht via .

 

Vitaliteit zit niet alleen in technische innovaties. Voor bewoners is er al veel te behalen in het stimuleren van de eigen regie en zelfredzaamheid. Dat kunnen kleine dingen zijn, die heel belangrijk zijn in hun beleving en welbevinden. Denk aan het stimuleren van bijvoorbeeld een bewoner die graag zelf de kopjes op tafel wil zetten.