Wildstaete bestaat uit 49 service-appartementen waar senioren zelfstandig wonen. Deze appartementen zijn gevestigd in een gebouw met een bijzondere architectuur waarin zoveel mogelijk interactie is gecreëerd met de natuur rondom. De zee is dichtbij, evenals het centrum van Bloemendaal met winkels, restaurants en sfeervolle terrasjes. In de aangrenzende vleugel bevindt zich de zorglocatie Wildhoef, waar mensen wonen met een zorgzwaartepakket (zzp) 5 of hoger.

 

Voor wie?

Voor Wildstaete hoeft u geen zorgindicatie te hebben; hier staat wonen centraal.

Faciliteiten

In het sfeervolle restaurant van Wildstaete kunnen bewoners elkaar ontmoeten, gasten ontvangen en van maaltijden genieten. In Wildstaete is een fitnessruimte, een bibliotheek, een vergaderruimte en een kapsalon. Er worden regelmatig culturele of recreatieve activiteiten georganiseerd. Grenzend aan het gebouw zijn grote terrassen met daaromheen een prachtige, parkachtige tuin.

Wonen en zorg

Pro Senectute biedt in Wildstaete een totaalpakket aan dat bestaat uit een huurovereenkomst, de servicekosten en een welzijnsarrangement. In noodgevallen kunt u gebruikmaken van een sociaal alarmeringssysteem. Dagelijks is een gastvrouw of gastheer aanwezig die u met raad en daad terzijde staat. Als u zorg nodig hebt, kunt u de thuiszorg inschakelen. U kiest (of houdt) gewoon uw eigen huisarts. Desgewenst kan de gastvrouw/gastheer u helpen bij het regelen van hulp of zorg.

 

Indicatie van de kosten

De huurprijs is afhankelijk van de ligging, de verdieping en de grootte van uw appartement. De prijzen variëren van € 1.544,- tot € 2.424,- per maand. De servicekosten liggen maandelijks gemiddeld rond de € 319,-. De kosten voor nutsvoorzieningen (water en energie) liggen maandelijks gemiddeld € 99.- tot € 503,-. De kosten van het welzijnsarrangement liggen rond de € 432,- per maand. Alle prijzen zijn per appartement.

Beschikbaarheid

Op dit moment zijn er geen appartementen vrij. 

nieuwe leeromgeving REIN

Dinsdag 12 september jl. was het groot feest op alle locaties van onze organisatie: de nieuwe leeromgeving REIN ging live...

Lees meer