Pro Senectute hecht veel waarde aan de kwaliteit van zorg en diensten die we leveren aan onze bewoners. We laten dit jaarlijks toetsen via een extern audit bureau voor de zorg. De ervaringen hierover van onze bewoners, naasten en mantelzorgers, vormt waardevolle informatie, waarvan we kunnen groeien, maar ook veel kunnen leren. Wij stimuleren medewerkers elkaar feedback  te geven. En waarderen de feedback van onze bewoners en hun omgeving. Want alleen dan kunnen we verbeteren en verder groeien.

Het kwaliteitssysteem van Pro Senectute is gecertificeerd volgens de norm ISO 9001:2008 (EN15224:2012 ‘ISO voor Zorg en Welzijn’). Het kwaliteitscertificaat houdt in dat de geboden zorg- en dienstverlening voldoet aan de 'Normen voor Verantwoorde Zorg'. Dit wordt jaarlijks getoetst door de onafhankelijke certificerende instantie ‘Certificatie in de Zorg’.

Uw feedback helpt ons groeien

Woont u in een van onze locaties of bent u een naaste of mantelzorger van een van onze bewoners, dan vernemen wij graag uw ervaringen.

Van complimenten groeit Pro Senectute en groeien onze medewerkers

Als u tevreden bent over de zorg- en dienstverlening in de locatie waar u woont, dan vernemen wij graag uw ervaringen. Complimenten hebben we nodig om met nog meer energie en plezier ons werk te kunnen doen. Ook als mantelzorger of familielid vernemen wij graag uw ervaringen over de zorg- en dienstverlening voor uw naaste in een van onze locaties.

Van feedback leert Pro Senectute en kunnen we verbeteren, waar nodig

Onze medewerkers doen hun uiterste best bewoners thuis te laten voelen en een fijne dag te bezorgen. Iedere dag weer. Toch kan het voorkomen dat u als bewoner, mantelzorger of naaste, ergens niet tevreden over bent. Dan horen wij dat graag direct van u, zodat wij er van kunnen leren en ons werk kunnen verbeteren waar nodig. In dat geval kunt u het beste direct contact opnemen met de betreffende medewerker of diens leidinggevende op de locatie. In dat gesprek zoeken we met elkaar naar de beste oplossing.

Zorgkaart Nederland deelt ervaringen over de zorg- en dienstverlening in ons land

Zorgkaart Nederland is de ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen over de zorg- en dienstverlening kunnen delen. Het doel van de website is het publiek keuze informatie te bieden over de gezondheidszorg. Zorgkaart Nederland is een website van Patiënten Federatie Nederland en biedt u de gelegenheid uw ervaringen breder te delen op de website www.zorgkaartnederland.nl. Bij de zoekfunctie kunt u de naam van de betreffende organisatie en/of locatie invullen. 

In de rechterkolom treft u diverse documenten die met kwaliteit te maken hebben.

Download this file (Klachtencommissie-2020.pdf)Klachtencommissie
Download
Download this file (Jaarrekening Vereniging Pro Senectute 2018.pdf)Jaarrekening Vereniging Pro Senectute 2018
Download
Download this file (Jaarrekening Stichting Pro Senectute 2018.pdf)Jaarrekening Stichting Pro Senectute 2018
Download
Download this file (Algemene Voorwaarden.pdf)Algemene Voorwaarden 2018
Download
Download this file (Kwaliteitsverslag 2017 publicatie.pdf)Kwaliteitsverslag 2017
Download
Download this file (Prijzen dienstverlening 2018.pdf)Tarieven per Januari 2018
Download
Download this file (personeelssamenstelling-kwaliteitsplan 27-6-17.pdf)personeelssamenstelling kwaliteitsplan
Download
Download this file (Privacy reglement.pdf)Privacyreglement Pro Senectute
Download
Download this file (Klachtenreglement Pro Senectute 2016.pdf)Klachtenreglement Pro Senectute 2016
Download
Download this file (Klachtenfolder Pro Senectute.pdf)Klachtenfolder Pro Senectute
Download
Download this file (In- en exclusiecriteria Pro Senectute.pdf)In- en exclusiecriteria Pro Senectute
Download
Download this file (Clieenttevredenheid2016.pdf)Clienttevredenheid 2016
Download

Gastvrije organisatie - Waar het om gaat is dat medewerkers verder gaan dan hun functiebeschrijving. Met andere woorden, wij willen in alle denkbare mogelijkheden voldoen aan de verwachtingen van bewoners en gasten.

Harm Okker
Facilitair manager