Op de Dag van de Zorg, 12 mei 2023 werden alle medewerkers van Pro Senectute in het zonnetje gezet voor de positieve betrokken inzet die zij elke dag laten zien om de persoonsgerichte zorg en dienstverlening binnen onze organisatie neer te zetten.

Dit jaar werd gekozen voor een klein boekje met inspirerende tips met de passende titel ’12 MIJ-momentjes’. Daarnaast was er een heerlijke verrassing van chocolade. Dit alles in een cadeautasje met de titel ‘Pro Senectute gunt jou aandacht voor jezelf!’ De cadeautjes werden door alle leidinggevenden met een persoonlijke noot aan de medewerkers overhandigd.

dag van de zorg 2023

Pro Senectute vindt het belangrijk dat elke medewerker krachtig en positief in zijn of haar werk en persoonlijk leven staat. Vanuit de organisatie worden verschillende mogelijkheden aangeboden om dit te faciliteren. Zo werkt de organisatie samen met OpenUp en worden er trainingen met betrekking tot zelfleiderschap georganiseerd. Het thema van het cadeau van de Dag van de Zorg sluit uitstekend hierop aan.